// you’re reading...

Algemeen

Lifestyleblog StyleCowboys opent eigen webshop

| Deel

Het logo voor de webshop van StylecowboysHet populaire weblog StyleCowboys opent vandaag webshop shop.stylecowboys.nl. In de webshop worden alleen producten met het label ‘StyleCowboys Choice’ aangeboden: producten die zorgvuldig door de redactie zijn geselecteerd. De webshop is een service aan de lezer die naast het lezen van reviews nu ook de mogelijkheid heeft om de producten te kopen. Daarnaast is het een uitbreiding van het businessmodel.

..

 

 

StyleCowboys Choice

In de webshop zijn uitsluitend producten te koop die voldoen aan het label StyleCowboys Choice. Dit zijn producten die opvallen gezien hun kwaliteit, uitstraling en functionaliteit. In de shop worden producten aangeboden zoals: de iRobot Roomba, een automatische stofzuigrobot en de Libratone Lounge, een schitterende designspeaker. Hoofdredacteur Harold Kuepers van StyleCowboys: “De producten die we aanbieden zijn producten waar wij voor 100% in geloven. Producten die uitblinken in kwaliteit en daarbij een aanwinst zijn op een stijlvol leven.” Het productaanbod zal continu worden geactualiseerd.

.

Screenshot van de webshop stylecowboys.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.


De shop

De webshop heeft dezelfde indeling als het blog. Producten zijn ingedeeld in de categorieën: Lifestyle, Domotica, Multimedia, Gadgets, Computer en Foto-video. Daarna kan eenvoudig geselecteerd worden op categorie, merk en prijs. De shop is gemaakt met de software van het zeer moderne shopplatform van SEOShop. Op dit moment kan in de shop worden betaald met iDeal. Alternatieve betaalwijzen zullen in de loop van het jaar mogelijk worden gemaakt.

E-commerce

“Voor een blog als StyleCowboys is een businessmodel dat voornamelijk bestaat uit advertentieinkomsten veel te beperkt. De stap naar e-commerce en zelf een webshop uitgeven is voor ons een logische volgende stap, vooral omdat het echt onze eigen selectie is”, aldus Henk de Hooge, uitgever van onder andere StyleCowboys.

Over StyleCowboys

Sinds de lancering in november 2009 schrijft StyleCowboys met een team van vaste bloggers dagelijks over trends en producten op het gebied van Lifestyle, Domotica, Multimedia, Computers, Gadgets en Foto/Video.

 

De websop van StyleCowboys vindt je op shop.stylecowboys.nl

 

Reacties

Geen Reacties voor “Lifestyleblog StyleCowboys opent eigen webshop”

Plaats een reactie

Volg ons!

Twitter

Categorieën

css.php