// you’re reading...

Algemeen

Ruben Niet treedt toe tot directie Ematters

| Deel

Ruben niet commercieel directeur bij EmattersRuben Niet is bij het bureau voor Digitale Marketing toegetreden tot de directie als Commercieel Directeur en is tevens aandeelhouder geworden.

Ruben Niet (35) heeft de afgelopen jaren verschillende sales management rollen vervult bij ilse media (Sanoma Digital) en Marktplaats/eBay. In zijn laatste rol bij Marktplaats was hij als Sales Director a.i. verantwoordelijk voor het gehele sales/accountmanagement team. Zijn eerste taak is de groei van Ematters te versnellen. “Voornamelijk door het dienstenpakket te verbreden en toe te spitsen op het hogere marktsegment” aldus Wouter Theijsmeijer, Algemeen Directeur van Ematters.

Ematters heeft zich de afgelopen jaren bewezen als toonaangevend Email Marketing bureau dat in 2011 alle Email Marketing prijzen won, en heeft haar dienstenpakket en het team de afgelopen jaren uitgebreid met Search Marketing en Social Media. In 2012 wordt daar Display Advertising aan toegevoegd.

Ruben zegt hierover: “Ik was bij ilse media en Marktplaats niet alleen verantwoordelijk voor het in de markt zetten van de zogenoemde ‘branding/awareness’ oplossingen aan media bureaus en top200 adverteerders, maar was ook nauw betrokken bij de implementatie van de performance netwerken: IMX (ilse media exchange) en MMPE (marktplaats media private exchange). Hierdoor neem ik kennis mee over alle facetten van Display Advertising inclusief de recente ontwikkelingen op het gebied van ‘automated trading’.”

Door de combinatie van Email Marketing, Search Marketing, Social Media en Display Advertising aan te bieden denkt Ematters haar positie in de markt de komende jaren verder te verstevigen.

Over Ematters

Ematters is overtuigd van haar kennis, ervaring en succes in Digital Direct Marketing. Ematters biedt hoog gekwalificeerde dienstverlening aan en is gefocust op het ontzorgen van haar klanten. Door één kennisplek aan te bieden waar klanten zowel hun Social Media, Email- als zoekmachine marketing kunnen uitbesteden, is Ematters de partij waarmee bedrijven digitaal de dialoog aangaan met zowel bestaande relaties als met nieuwe relaties.

Meer informatie is te vinden op:
www.ematters.nl


Contact

Ruben Niet
R.niet@ematters.nl
Mobiel: 06-11361282

 

Reacties

Geen Reacties voor “Ruben Niet treedt toe tot directie Ematters”

Plaats een reactie

Volg ons!

Twitter

Categorieën

css.php